Pop-up service!

Ons Pop-up team verzorgd op locatie met de Soullmate Event Truck een unieke beleving. De mogelijkheden zijn oneindig, waar het om gaat is dat je met een gezelschap volledig onbezorgt kunt genieten.


Denk bijvoorbeeld aan een...


Pop-up Restaurant; 

Een luxe culinaire beleving. Geniet van een heerlijk 4 gangen diner met begeleidende wijnen gepresenteerd door onze sommelier in een unieke ambiance. Gasten kunnen de chef zien koken en staan in direct contact met hem. Culinaire genieten met een ongedwongen karakter.


Pop-up Streetfood festival; 

Genieten van heerlijk comfort food, uiteraard ambachtelijk bereid op de big green egg. Vanuit de counter worden de gerechten geserveerd in een hele relaxte setting. Ingrediënten zoveel mogelijk biologisch en uit de regio. In ieder geval geen kant en klaar producten maar 'real food' op echt vuur! Op het menu staan gerechten als, hamburgers, taco’s, broodje worst en spareribs.


Pop-up Breakfast Club;

Een heerlijke ontbijt- of lunchsetting waar de barista zorgt voor een perfecte cappucino. Daarbij geniet je van vers gebakken granola met biologische zuivel en croissant met jam uit de streek. Als lunch kies je een zuurdesem tosti met heerlijke zwitserse kaas. Waarna je bijvoorbeeld gezamenlijk een inspirerende bijeenkomst start. 


De pop-up service in een initiatief van drie enthousiaste ondernemers met ieder een eigen discipline. Vivienne Curvers is de 'Hospitality queen' van het stel en zorgt voor pure beleving, Ardie van Bommel is de ontwerpster van de unieke Soullmate meubellijn en bekijkt iedere pop-up locatie van een design oogpunt en chefkok Maurice Arends maakt er een waanzinnig culinair feest van.