Create your own event


Buitengewoon én sfeervol
Een buitengewoon en sfeervol bedrijfsevenement, beurs, kookworkshop, festival of gewoon een spetterend feest organiseren op een locatie naar keuze? Met de Soullmate Event Truck maak je het bijzonder en mogelijk! Zowel overdekt als in de buitenlucht. 

Soullmate meubilair 
De Soullmate Event Truck biedt mobiel zit- en keukenmeubilair voor 60 personen. Voor een dagprijs van 1.750,- euro exclusief transportkosten huur je de totale Soullmate Event Truck, welke aan minimaal 60 personen plaats biedt inclusief een professionele buitenkeuken. Met het unieke en stijlvolle Soullmate meubilair wordt ieder event geslaagd. 

De inhoud
30 x Soullseat = 60 zitplaatsen
10 x Soullkitchen work
  2 x Soullkitchen cook
  2 x Soullkitchen cool
  2 x Soullkitchen wash
  1 x Soullkitchen restroom

The Soullkitchen
De Soullmate Event Truck is voorzien van een complete keuken met kook-, koel-, en spoelvoorzieningen. Onze Soullkitchen bestaat uit twee kookunits met ieder twee wokbranders, twee spoelunits voorzien van een kraan met voetpomp, twee koelunits die met ijs gevuld dienen te worden en tien roestvrij stalen werkunits. 

Showtime
De oplegger van de Soullmate Event Truck is onderdeel van het concept. De oplegger kan gebruikt worden als podium voor een dj, een band of een spreker. Of, als VIP-stage met zitplaatsen voor special guests.... De oplegger is bovendien voorzien van decoratieve zeildoeken en kan ook als sfeervol decor of scheidingswand ingezet worden. 

We have more!
Met de Soullmate Event Truck creëer je in no-time een uniek en stijlvol event op elke locatie. Snel, makkelijk en flexibel. Is 60 personen niet voldoende? Het basispakket van Soullmate kan worden uitgebreid. Klik hier voor uitbreidingsmogelijkheden tot 140 personen

Event anywhere.
Creëer nu simpel je eigen unieke ontmoetingsplek op elke locatie met de Soullmate Event Truck. Neem een kijkje in de agenda om te checken wanneer de Soullmate Event Truck nog beschikbaar is of neem contact met ons op.